Ugglan & Lyran

Cantigas de Santa Maria – musik i miraklernas tid. Musikserie med Anna Rynefors. UPpdatering: Hela Tillgänglig! Sänkt pris!

Välkommen till denna nya unika musikserie, som jag beställt av den skickliga och erfarna medeltidsmusikern och historieberättaren Anna Rynefors!

Här får vi uppleva fantastiska berättelser om medeltida mirakel i form av åtta sånger ur manuskriptet Cantigas de Santa Maria från 1200-talets Spanien. Kungar skriver musik, djur kan tala, möbler kan flyga & källor springer ur marken – det är en magisk tid då allt kan hända! Fördjupa dig i berättelserna, njut av musiken och upplev medeltiden på ett nytt sätt. 

Spelar du kanske medeltidsmusik själv, eller vill du börja göra det? Anna, som har över tjugo års erfarenhet av att uppträda med att spela medeltida musik, kommer att dela med sig av några av sina bästa tips och trix.

Plats: Var du vill! (och har tillgång till internet)

Tid: När du vill och hur ofta du vill! Du kommer att få ett mejl när du har köpt videoserien med instruktioner om hur du gör för att ta del av Cantigas de Santa Maria – Musik i miraklernas tid.

Pris: 125 kr. Betala via PayPal till ugglanochlyran@gmail.com

Anna spelar Cantigas-serien på engelska också!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2021 Ugglan & Lyran

Tema av Anders Norén